Çeşme Fener’de bulunan begonvillerle süslenmiş huzurlu bir otel Çesmekeş Butik Otel. 3 tane 1+1 odası harika esen çardaklı bir bahçesi tropik ağaçlarla eğlenceli hale getirilmiş bir havuzu var. Ayrıca bahçede çok şirin bir tahta ev var! Canınız isterse ağac eve çıkıp kahve keyfi yapabilir hamakta uyuyabilirsiniz! Armut koltuklarda tatilin keyfini çıkarın bence!

1+1 daire tipi odalarda mini bi mutfak ayrıca lavabosunda çamaşır makinesi bile var. Hem salon kısmı hem yatak odası klimali! Balkona çıktığınızda enfes bir deniz manzarası ile karşılaşıyorsunuz. Çeşme’nin şirin ve harika oteli seneye 9 odalı ek binayla daha da büyümüş olacak. Kahvaltılar serpme şeklinde veriliyor. Bayan çalışanlar yanınızda bazlama ve pişi hazırlayıp sofranıza sıcacık getiriyorlar. Reçeller ev yapımı domates biber ve tüm sebzeler otelin organik bahçesinden geliyor. Otel dışından kahvaltı için gelenlere kişi başı serpme kahvaltı 30 lira!Çesmekeş butik otel lezzete keyif manzaraya lezzet katmış! Çeşme’ye gelenler bu cennet otele kesinlikle ugramali hatta birkaç gün kalıp senenin stresini atmali huzurlu tatilin keyfine varmalı. Otelin güleryüzlü sahibi Venüs hanım ve Uğur beye ilgisi için teşekkür ederim! Ayrıca lezzetli reçellerin ustası Türkan hanımın da ellerine sağlık. Başarılarının devamını diliyoruz.