Bugün de yolum Kaşıbeyaz’ a düştü. Kaşıbeyaz’ın akvaryumdaki şubesini diğer şubesine göre daha çok seviyorum. Kaşıbeyaz Akvaryumdaki şubesi çok ferah ayrıca garsonların ilgiside daha yakın. Bu yüzden devamlı buraya gelmeyi tercih ediyorum. Buranın benim için klasiği olan Alinazik etten favorim zaten. Yaz ayında olduğumuz için patlıcanın tam zamanı her zaman ki gibi gene harika yapmışlar salata olarak gavurdağı ve ara sıcak olarak da fındık lahmacun ve çiğköftesi benim vazgeçilmezim.

Kaşıbeyaz Akvaryum’da;

Geleneksel Türk lezzetlerini bir akvaryumun içerisinde tadabileceksiniz! Avrupa’nın en büyük akvaryumu İstanbul Akvaryum’da bulunan restoran; lezzetli Kaşıbeyaz yemeklerini mekan içerisinde bulunan dev akvaryum ve ilgi çekici balıkları izleyerek yiyebileceğiniz sıradışı bir mekan.
Kaşıbeyaz Akvaryum Marmara Denizi kıyısında toplamda 450 kişilik bir kapasiteye sahiptir. Kaşıbeyaz Akvaryum terasında muhteşem bir deniz manzarası seyredebilir veya ana salonda kendinizi denizin derinliklerinde hissedebilirsiniz.
Kaşıbeyaz Akvaryum’un menüsünde Kaşıbeyaz’ın özel lezzetlerini tadabileceksiniz. Geleneksel mutfağın seçkin yemekleri ve kebablar ile farklı bir mekanda yemek yeme zevkini yaşabilirsiniz.